top of page

Årsmøte og årsfest nærmer seg med raske skritt...


Gode Gardevenner i befalsklubben.

Årsmøte og årsfest nærmer seg med raske skritt. Vi ser at påmeldingen har startet, men vil likevel minne klubbens medlemmer om at 8. november er dagen for årsmøte, påfølgende foredrag av den nye Sjefen for Hæren og den sedvanlige årsfest.

Det forventes at årets fest vil gå inn i historien som en av de store. Norges kanskje fremste ekspertise hva angår punch-arkitektur ryktes å være i sin fineste form, noe som borger for innledende god stemning. Oppdateringer fra Arcus tilsier at årets utgave av Garde-auqavite er fremstilt av eksepsjonelt gode råvarer (den vil bli reformeret til fullkommenhet).

Kjøkkensjef i Garden har personlig oppsøkt Nortura for å sikre levering av kjøtt og flesk av fremste norske kvalitet (ubekreftet informasjon, men dog).

Visepresident og kasserer har renset strupen ved gjentatte anledninger for å lede an i kraftfull allsang. Det foreligger indikasjoner på mange gode relikvier til årets auksjon.

Styret oppfordrer medlemmene til å rydde plass i kalenderen og slutte opp om et av høstens absolutt viktigste evenementer.

Du kan lese mer om årsfesten her, program for kvelden, og hvordan du melder deg på, LES MER...

Vi håper å se så mange som mulig 8. november...

Med vennlig hilsen

Styret

HM Kongens Gardes Befalsklubb

Utvalgte
Siste
Følg oss
  • Wix Facebook page
bottom of page