top of page

HM Kongens Gardes Kirkeparade i Oslo Domkirke


I dag deltok vi igjen på HM Kongens Gardes Kirkeparade i Oslo Domkirke.

Som i foregående år var dette et høydepunkt for oss som har en tilknytning til Garden og som følger avdelingen gjennom året.

HM Kong Harald og HKH Kronprins Haakon var tilstede, så også Forsvarssjef, sjef Forsvarsstab og sjefen for Hæren sammen med representanter fra Det Kgl. Hoff og det offisielle Norge samt en rekke av Forsvatsattachene i Oslo.

Gardemusikken og tidligere Gardist, nå domkantor, Kåre Nordstoga, spilte vakker julemusikk og ga tonefølge til de tradisjonelle julesangene. Gardesjefen var særdeles god i sin julehilsen til de fremmøtte, der spesielt gardistenes innsats gjennom året ble bemerket. En hilsen som bar i seg både dybde og hadde et personlig tilsnitt.

Etter Kirkeparaden ble det på tradisjonelt vis en meget hyggelige lunch på Grand Cafe med tidligere gardesjefer og noen flere fra Befalsklubbens styre, og med Erling Eikeli som gjennom linsen har dokumentert dagen.

Fra venstre: Erling Eikli, Arnfinn Stoltenberg, Jan Magnus Brekkhus, Sverre Øverland, Olav André Melan, Geir Holmenes og Stein Wilhelm Aasland.

Utvalgte
Siste
Følg oss
  • Wix Facebook page
bottom of page