Årsmøte og årsfest nærmer seg med raske skritt...

18.10.2019

 

Gode Gardevenner i befalsklubben.

 

Årsmøte og årsfest nærmer seg med raske skritt. Vi ser at påmeldingen har startet, men vil likevel minne klubbens medlemmer om at 8. november er dagen for årsmøte, påfølgende foredrag av den nye Sjefen for Hæren og den sedvanlige årsfest. 

 

Det forventes at årets fest vil gå inn i historien som en av de store. Norges kanskje fremste ekspertise hva angår punch-arkitektur ryktes å være i sin fineste form, noe som borger for innledende god stemning. Oppdateringer fra Arcus tilsier at årets utgave av Garde-auqavite er fremstilt av eksepsjonelt gode råvarer (den vil bli reformeret til fullkommenhet). 

 

Kjøkkensjef i Garden har personlig oppsøkt Nortura for å sikre levering av kjøtt og flesk av fremste norske kvalitet (ubekreftet informasjon, men dog). 

 

Visepresident og kasserer har renset strupen ved gjentatte anledninger for å lede an i kraftfull allsang. Det foreligger indikasjoner på mange gode relikvier til årets auksjon. 

 

Styret oppfordrer medlemmene til å rydde plass i kalenderen og slutte opp om et av høstens absolutt viktigste evenementer. 

Du kan lese mer om årsfesten her, program for kvelden, og hvordan du melder deg på, LES MER...

 

Vi håper å se så mange som mulig 8. november...

 

Med vennlig hilsen 

 

Styret

HM Kongens Gardes Befalsklubb

 

 

 

Please reload

Utvalgte

Medlemsinformasjon August 2020

31.08.2020

1/9
Please reload

Siste
Please reload

Følg oss
  • Wix Facebook page

HM KONGENS GARDES BEFALSKLUBB - POST@BEFALSKLUBBEN.NO

Befalsklubben Copyright © 2015 - ​Design: OAM

  • Wix Facebook page