top of page

Invitasjon til PANSERFEST 2016


Gardens Befalsklubb har mottatt hyggelig invitasjon!

Etter en flott start i fjor arrangerer vi nok en gang PANSERFEST på Trandum.

Arrangementet går av stabelen 17-19. juni 2016.

Da har Panservenner, Norske Dragoner, Kavaleriklubben og Stiftelsen Trandum, i samarbeid med Forsvaret, Hæren og Heimevernet, gleden av å ønske velkommen til en forrykende helg på Trandum.

Det blir statiske display fra Hærens forskjellige epoker siden 1945, INTOPS-display, HV-display, Vietnam-display samt utstillinger med både norsk, alliert og tysk tema fra 2. verdenskrig.

I tillegg blir det oppvisninger med stridsvogner og annet pansret og upansret materiell, publikumskjøring, levende historie, fallskjermhopping, RC-stridsvogner, feltkjøkken, servering, marked og andre aktiviteter for små og store hele helgen gjennom. Vi har også overnattingsmuligheter for de som ønsker det.

Arrangementet ble lagt ut på Facebook for fire dager siden og vi har allerede 475 påmeldte og over 2250 interesserte der.

Aktiv markedsføring av arrangementet mot publikum starter etter påske og vi regner med 4-5000 besøkende på publikumsdagen søndag.

Vi vil med dette gjerne invitere HM Kongens Gardes Befalsklubb til delta på årets PANSERFEST.

Håper dere vil delta og bidra til at dette blir tidenes beste forsvarsrelaterte og militærhistoriske arrangement i Norge og ser frem til å høre fra dere.

På forhånd takk.

Vennlig hilsen

Petter Aunaas

Styreleder

PANSERVENNER

Tlf: 97 67 65 65

Comments


Utvalgte
Siste
Følg oss
  • Wix Facebook page
bottom of page