top of page

Sir Thomas 80 år - Gratulerer med dagen!

Major (P) Thomas Gram som var stifter og den første president i Befalsklubben fyller 80 år i dag, torsdag 28. mai. Befalsklubben var tilstede med visepresident Olav André Melan for å hedre Sir Thomas. Jubilanten ble overbragt en flaske Aquavite av særdeles edel og spesiell årgang med de beste ønsker for dagen på vegne av befalsklubben og alle medlemmene.

Sammen med presideneten i Norges Gardistforbund, Anders Bredesen satte vi oss i ettermiddag i bilen for å ta ferden over til Seljord for å gjøre en aldri så liten “surprise” på Sir Thomas.

Lite ante han om vårt besøk og overraskelsen ble deretter når han åpnet døren og vi sang "Gratulerer med dagen". En stor ære var det å kunne gjøre litt stas på en hedersmann som har gjort mye opp i gjennom årene for både befalsklubben og HM Kongens Garde.

Utvalgte
Siste
Følg oss
  • Wix Facebook page
bottom of page